KRŠ MOTOCROSS

BREZPLAČNI CPP TEČAJ ZA NAŠE ČLANE!

5. 9. 2018 Komentarji so izklopljeni za 5 RAZLOGOV ZAKAJ SE MORAŠ V NOVEM ŠOLSKEM LETU VČLANIT V KRŠ! Kultura sociala in izobraževanje, Zasidrano

5 RAZLOGOV ZAKAJ SE MORAŠ V NOVEM ŠOLSKEM LETU VČLANIT V KRŠ!

ŽIVJO, NOVO ŠOLSKO LETO!
Dragi naši dijaki! Danes ste ponovno sedli za šolske klopi in ekipa KRŠ vam želi uspešno in zabavno šolsko leto. Da pa šolsko leto ne bo povezano samo z učenjem, te vabimo, da se včlaniš v Klub radovljiških študentov in prosti čas preživiš bolj zabavno. Za svoje člane pripravljamo razne dogodke in stalne ugodnosti, ki jih res ne smeš zamuditi!
5 RAZLOGOV, ZAKAJ SE MORAŠ V ŠOLSKEM LETU 2018/2019 NUJNO VČLANITI V KRŠ? 
  1. Za dijake, ki so na poti do vozniškega izpite večkrat letno pripravimo brezplačen tečaj CPP-jev!
  2. Naši člani lahko pri nas dobijo najbolj ugodne karte za Welness Živa Bled.
  3. Če ti med letom učenje ne gre po planu, lahko pri nas dobiš najcenejše pakete inštrukcij v izobraževalnem centru Rutina Bled.
  4. Prirejamo najboljše Halloween žurke!
  5. Na uradnih urah lahko zastonj tiskaš in fotokopiraš, tako da ne bo treba več prepisovati zapiskov iz “prešpricanih” ur
KAKO SE VČLANIM? 
Zelo preprosto! Včlaniš se lahko na uradnih urah ali kar preko spleta. Na uradnih urah te čakamo vsak petek (16:00-18:30) in nedeljo med 15:00 in 17:30, vse kar rabiš pa je potrdilo o vpisu. Uradne ure so tudi čas, ko se lahko oglasiš pri nas in pridobiš kupone za vse ugodnosti, ki ti jih nudimo. Če se želiš včlaniti preko  spleta klikni TUKAJ.
ŽELIŠ POSTATI DEL KRŠ EKIPE? 
V KRŠ-ju iščemo okrepitve v dijaški sekciji. Če si želiš ob šoli zaslužiti še kakšen dodaten evro in nam pomagati pri izvedbi projektov ali uradnih urah nam piši na info.klub.krs@gmail.com ali se nam javi na Facebook!