Štiri razburljive tekme v sobotnem popoldnevu

Deset golov PROSPORTSa, preobrat VIKINGOV

24. 4. 2017 Komentarji so izklopljeni za B’lani in Blejci zmagovalci dneva Nerazvrščeno, Šport in prosti čas

B’lani in Blejci zmagovalci dneva

Dve tekmi sta bili odigrani v ponedeljek. V prvi popoldanski so se pomerile STRELE Z BELE in JAKA MUDA. Mudonje so dobili prvi polčas z goloma Potočnika in Kuneja v 13. in 14. minuti (0:2).  Prvi gol za Strele je v začetku 24. minute dosegel Sušanj. Slabi dve minuti in pol kasneje je prvič zadel Berden (2:2). Znova je zadel manj kot minuto aksneje in svoje moštvo popeljal v prvo vodstvo na tekmi (3:2). Ko je še tretjič zapored zadel v 35. minuti (4:2), se je zazdelo, da bi Strele tekmo lahko dokončno odločile v svoj prid. Jaka Muda se še niso vdala, saj je Jemec v 36. minuti znižal na 4:3. Zaključni nalet zelenih se je ponesrečil, B’lani pa so v zadnji minuti in pol preko Berdena in Razingerja dosegli še dva zadetka (6:3).

Druga tekma je postregla s še višjo razliko. Prvič v novi sezoni so se radovljiškemu občinstvu predstavili BLACK STEELERS; njihovi nasprotniki pa so bili “tamali KRŠ-evci” – PACIENTI BLED. V četrti in peti minuti sta seniorja Pacientov – Ulamec in Burazin – dosegla vsak po en gol za vodstvo rumenih z 2:0. Ko je za paciente v 11. minuti zadel še Konc (3:0), se je morda zazdelo, da bodo Steelersi lahek plen za mlade Blejce. Črni pa se niso strinjali s takim scenarijem. V 12. in 16. minuti sta zato zadela K. Pančur in Jenko (3:2) in znova je postajalo bolj rezultatsko zanimivo. Četrti gol za Paciente je dosegel Burazin v začetku zadnje minute prvega polčasa ter tako postavil končni rezultat tega dela tekme (4:2).
V drugem delu sos e mladi Blejci popolnoma razigrali. Igra je večinoma potekala pred vrati vratarja črnih Mozetiča, na v ofenzivni strani pa so Steelersi poskušali le z redkimi protinapadi. Prvi je za paciente v drugem delu zadel Podrekar (5:2) v 30. minuti. Sledil je gol Pretnarja v začetku 34. minute (6:2). Zaključek tekme je bil popolnoma v znamenju dvojca Burazin/Ulamec, ki je dosegel tri zadetke v 37., 38. in 40. minuti za končnih 9:2. Pri vseh zadnjih treh golih je bil podajalec Ulamec, strelec pa Burazin.

Poročilo pripravil: Marko L.