POTOPISNO PREDAVANJE: TREKING PO HAVAJIH Z MINO PIRIH

ŠTARTAJ SVOJO PODJETNIŠKO IDEJO

5. 3. 2017 Komentarji so izklopljeni za ESCAPE ROOM- OBRAZ MAFIJE Šport in prosti čas, Zasidrano

ESCAPE ROOM- OBRAZ MAFIJE

Kdo si upa z nami raziskovati mafijske skrivnosti? 12.3.2017 se bomo v dveh ekipah odpravili v Lockless Escape room na Bledu, kjer bomo svoje sive celice preizkusili v sobi Obraz mafije!
 
“Vstopite v sobo, vrata se za vami zaprejo in znajdete se v situaciji, kateri je potrebno v eni uri priti do dna. Kot član mafije je bila prva obveza biti zvest, takoj za tem pride varovanje svoje družine in storiti zanjo vse kar je potrebno. Nazadnje je v glavni sobi sedel glava družine in razmišljal o svoji naslednji potezi. Po tednih načrtovanja in pripravljanja se je začelo. Steklo je kot po maslu, saj je bila roka zakona podkupljena.
Ko se je vse zdelo najlepše, ste bili poklicani na sestanek, kar nikoli ni dobro. Sedaj pa v sobi ni nikogar, zato je čas, da odkrijete ozadje in raziščete zadevo. Vedno se je videlo le prestiž in zabavo. Pa je res tako? Poskrbite, da se rešite iz sobe še preden se preostali člani vrnejo.
Ena priložnost, ena familija, čas pa se neusmiljeno odšteva. Vam bo uspelo pobegniti?”
 
Če misliš, da bi ti in tvoji prijatelji uspeli rešiti skrivnosti mafije, se hitro prijavi na jaka.buca.rakovec@gmail.com
 
Prva skupina se bo v sobo podala ob 16.00 druga pa ob 18.00
Cena za člane KRŠ: 7EUR na osebo
Lahko se prijavite posamično ali kot ekipa:)
 
V KRŠ se lahko brezplačno včlanijo vsi študentje in dijaki iz upravne enote Radovljica. Včlanite se lahko na uradnah urah ali preko spletne strani www.krs-klub.si