DAN BOJA PROTI AIDSU

MEDNARODNI SEJEM TURIZMA V BEOGRADU

14. 1. 2016 Komentarji so izklopljeni za FEBRUAR V KAMRI Nerazvrščeno

FEBRUAR V KAMRI

FEBRUARJA V KAMRI

V Kamri, mladinskem dnevnem centru, na Ljubljanski cesti 19 v Radovljici, bodo februarja  začeli z naslednjimi brezplačnimi delavnicami:

 

BREZPLAČNE PODJETNIŠKE DELAVNICE za nadobudne mlade podjetnike od 18. leta

Delavnice bo vodil Tomaž Stritar, direktor zavoda Uspešen podjetnik, izkušen strokovnjak, ki vas bo vodil skozi teorijo in prakso na zelo izkustven in interaktiven način. Naučil vas bo kako realizirati svoje podjetniške ideje. Vsebine: Ali sem za podjetnika? Kako preveriti ali ima moja poslovna ideja res potencial? Kako ustanoviti firmo? Kako je z davki? Zakonodaja? Kako oblikovati uspešno blagovno znamko in katere so še ostale prvine uspešnega marketing? Katere so zakonitosti uspešne prodaje? Kako učinkovito in na kratko predstaviti svojo poslovno idejo – elevator pitch? Kje pridobiti finance za zagon in rast? Kako naprej? Zaključne predstavitve

 

Začnejo se v četrtek, 4. februar, ob 16.30 uri.

 

 

ŠPANŠČINA ZA MLADE OD 15. LETA: Preko španskih in latinskoameriških pesmi, filmov, revij, zabavnih igric in drugih aktivnosti boste spoznali osnove jezika, tako da se boste znali sporazumeti v vsakodnevnih situacijah. Znali se boste predstaviti, povedati od kod prihajate, naročiti hrano v restavraciji, rezervirati sobo v hotelu in še mnogo drugih zanimivosti. Videli boste kako se Španci znajo zabavati in dobro jesti. Naučili se boste kako pripraviti tradicionalne španske jedi in po tem tečaju boste popolnoma pripravljeni za potovanje po špansko govorečih deželah.

Tečaj bo ob torkih, ob 19.00 uri.

 

DELAVNICE JOGE IN MEDITACIJE ZA MLADE OD 18. LETA

Delavnice povezujejo dve starodavni tehniki , s katerima mladostnik  umiri svoje misli ter se poveže s svojim telesom in dušo.  Jogo in meditacijo sva združili z namenom, da lahko posameznik skozi druženja poveča svojo gibljivost in hkrati osebno ter duhovno napreduje. Tako preko kontinuiranega dela na različnih nivojih aktivno porabi prosti čas za boljše počutje.

Delavnice bodo ob petkih, v Čebelarsko razvojno – izobraževalnem centru v Lescah, Rožna dolina 50 a, ob 19.00 uri.

 

INFORMACIJE IN OBVEZNE PRIJAVE:  kamra@guest.arnes.si/ 040 823 003