DARA BUBAMARA & DJ ROX

NOVO LETO V BEOGRADU

23. 11. 2015 Komentarji so izklopljeni za FIFA XBOX TURNIR Šport in prosti čas, Zasidrano

FIFA XBOX TURNIR

Ogrejte si hitre prstke in naštudirajte taktiko, kajti Klub radovljiških študentov za naše nogometne navdušence pripravlja Xbox Fifa turnir! Boj za naziv prvaka bo potekal v nedeljo, 29.11.2015 ob 17.00 v Šmex lounge baru v Radovljici. Da pa bo vse skupaj malo bolj zanimivo, bodo najboljše igralce čakale tudi lepe nagrade! Da bo do izraza prišel talent posameznika, bo igra potekala ‘1 na 1’. Udeležba za člane kluba radovljiških študentov je BREZPLAČNA, turnirja pa se lahko s prijavnino udeležite tudi vsi nečlani. Med tem ko čakate na xbox kontoler, pa si lahko pogasite žejo in lakoto z odlično ponudbo priboljškov, ki vam jo ponuja vrhunska strežba Šmex lounge bara!

FIFA TURNIR

29.11.2015 OB 17:00

BAR ŠMEKS

Število igralnih mest je omejeno na 8 igralcev, potrebna pa je predprijava (članov in nečlanov) na email rakovecnik@gmail.com. Če bo povpraševanja veliko, se bo št. igralnih mest povečalo na 16, zato pohitite s prijavami.

V klub radovljiških študentov se lahko včlanijo vsi študenti in dijaki iz upravne enote Radovljica (občine Bled, Bohinj, Radovljica, Gorje), in to BREZPLAČNO. Prijavite se lahko na uradnih urah ali pa kar prek spletnega obrazca na strani www.krs-klub.si. Vse kar potrebujete je veljavno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto.

Pridno trenirajte in se vidimo v nedeljo 😉