TEČAJ CPP

NOČNO SANKANJE

8. 1. 2018 Komentarji so izklopljeni za FREERIDE BUS Šport in prosti čas, Zasidrano

FREERIDE BUS

KRŠ bo po uspešni izvedbi plazovne delavnice v sodelovanju z Vertical Adventures Slovenia pripravil nov dogodek, in sicer freeride bus, kjer se bomo pod vodstvom gorskega vodnika podali proti novim izkušnjam v freeride/turnih vodah. 19.1. se bo odšlo na lokacijo, ki bo določena isti dan, glede na najbolj optimalne/varne razmere (Slovenija, Avstrija ali Italija do max. 2h vožnje).

Cena za naše člane je 40€, če bo ostalo kaj prostih mest, se lahko prijavite tudi nečlani, po ceni 70€. V ceno je všteto vse od prevoza, komplet turne (smučarkse ali deskarske 😉 in plazovne opreme, strokovnega gorskega vodenja, in pa tudi vsi neizmerni športni užitki ob vzponu ter spustu skozi idilično gorsko pokrajino.

Freeride bus v resnici ni bus, ampak je le kombi, zato je število prijavljenih omejeno na 6 oseb, kar zagotovi tudi maksimalen nadzor nad varnostjo skupine. Prijave zbiramo ma mail: rakovecnik@gmail.com ali prek fb: Nik Rakovec. Prijava je veljavna šele, ko je plačana prijavnina, zato jo poravnajte čimprej na uradnih urah KRŠ, da si zagotovite svoje mesto 😉

S tem dogodkom našim članom želimo ponuditi možnost kvalitetnega preživljanja prostega časa v naravi in jim hkrati to omogočiti na varen način pod okriljem izkušenega licenciranega gorskega vodnika.

V klub radovljiških študentov se lahko včlanijo vsi študenti in dijaki iz upravne enote Radovljica (občine Bled, Bohinj, Radovljica, Gorje), in to BREZPLAČNO. Prijavite se lahko na uradnih urah ali pa kar prek spletnega obrazca na strani www.krs-klub.si. Vse kar potrebujete je veljavno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto.