KRŠ-jev žur s skupino S.A.R.S

Kam z neformalnim znanjem

9. 11. 2014 Komentarji so izklopljeni za KRŠ Izlet v Prago! Šport in prosti čas, Zasidrano

KRŠ Izlet v Prago!

KRŠ izlet v Prago!

Pozdravljeni študenti!

KRŠ v sodelovanju s KŠOP (klub študentov občine Piran) organizira 4 dnevni izlet v Prago.
Datum izleta smo prilagodili po izpitnem obdobju.

1. dan ( četrtek, 20.2.2014)

Odhod v Prago bo v zgodnjih jutranjih urah z glavne avtobusne postaje v Radovljici. Tokrat se bomo prvič na pot podali z dvonadstropnim avtobusom, zato vam obljubljamo dvojno dozo zabave še pred prihodom v Prago. Na cilju bomo v zgodnjih popoldanskih urah. Po prihodu bo čas za nastanitev v hotelu in prilagoditev na mrrrrazzzz (povprečna februarska temperatura je -5°C) , čas pa bo tudi za hiter ogled centra mesta (naš hotel je slabe 3 minute hoje oddaljen od Karlovega mostu!)

Zvečer se bomo skupaj odpravili na spoznavni žur. Ker pa smo vam obljubili, da bo ta izlet še boljši, smo tokrat pripravili posebnost – GLOW PARTY. Priskrbeli vam bomo veliko različnih barv, flomastrov in ostalih party pripomočkov ki se svetijo v temi, da bo vzdušje res noro…in osvetljeno! (seveda naj tudi vsak zase poskrbi da prinese karkoli svetlečega s seboj). Če kdo ne ve kako tak party izgleda, ima na naslednji povezavi nekakšen približek te ideje..sam da naš žur bo seveda boljši 😛

http://www.youtube.com/watch?v=RghBR-LhJ28

2. dan (petek, 21.2.2014)

Po dobro prežurani noči, in ko se vsi dobro prebudimo, se bomo skupaj odpravili na voden ogled mesta. Peljali vas bomo na grad, kjer si bomo ogledali predajo izmene častne straže, katedralo, nato pa se bomo sprehodili še po svetovno znanem Karlovem mostu, ogled pa bomo zaključili na dveh glavnih praških trgih (Old Town Square in Wenceslas Square).

Večer pa bo ponovno namenjen nam že dobro znanem Pub Crawlu. Ob doplačilu (20€) bomo “kravlali” po treh različnih barih, nepozabno noč pa sklenili v največji diskoteki v Evropi, Karlovy Lazne.

3. dan (sobota, 22.2.2014)

V soboto bomo imeli čast videti parado, ki bo otvorila 2-tedenski pustni festival v Pragi. Po starem mestnem jedru naj bi se, kot poročajo na spletnih straneh, sprehodila povorka pustnih mask. Proti večeru pa se bomo ponovno zbrali v hotelu, ter se pripravili na še zadnjo noč v glavnem mestu Češke.
Sobotna zabava pa bo tokrat prvič imela DRESS CODE – »business outfit« ! (Za fante: srajca, hlače, čevlji ter obleka, za ženske: mini krilo/hlače, srajca, petke) – z lokalom smo dogovorjeni, da bodo spuščali not samo primerno oblečene, tako da ne bo kdo mislil da se zajebavamo! Be sexy! :*

4. dan (nedelja, 23.2.2014)

Ker je vsega lepega enkrat konec, se bomo tudi mi morali počasi odpraviti. Odhod avtobusa iz Prage je predviden ob 12. uri dopoldne. Prihod v Radovljico predviden proti večeru.

////////////////////////////////////////////////////////////

CENA ZA KRŠ ČLANE : 120 EUR!

V ceno je všteta organizacija izleta, 3 nočitve v hotelu***, prevoz v Prago in nazaj ter garantirana dobra zabava 🙂
V ceno ni vštet zajtrk, imamo pa v hotelskih sobah (apartmajih) svoje kuhinje.

Kot že rečeno, je udeležba na Pub crawlu možna ob doplačilu 20€ (500 czk).
V ceno Pub crawla je vključeno:

– vstopnine v 3 lokale in 1 diskoteko,
– brezplačna pijača v vsakem izmed lokalov,
– profesionalno vodenje in animacija,
– brezplačna PubCrawl majčka
– 30min brezplačnih shotov absyntha (tako vsaj piše na njihovi spletni strani -iz zdravstvenega vidika upamo da to ni res 🙂 )

Več info najdete tukaj: http://www.pubcrawl.cz/prague-pub-crawl

ŠTEVILO MEST JE OMEJENO!
PRIJAVA NA GOOGLE OBRAZCU—>
https://docs.google.com/forms/d/1l89RuBhHXsGI_XihdWBFEeCKXgfVxyNEpM93HNkZmF8/viewform

Plačilo izleta na uradnih urah KRŠja v prostorih No.1 fitnesa,
vsak petek in soboto od 18.00 do 20.00.

WELCOME TO #PRAGAdajz ! 🙂