KARTING 19.7.2017

KRŠ SUNRISE POHOD NA VIŠEVNIK

2. 8. 2017 Komentarji so izklopljeni za KRŠ SKYDIVING Šport in prosti čas, Zasidrano

KRŠ SKYDIVING

Polovica poletja je že mimo, vroči dnevi se nadaljujejo ti pa še vedno cele dneve delaš ali pa si že naveličan izležavanja na morju, ni panike, pridi z nami in skoči s padalom v tandemu iz 4000 m višine! Super adrenalinska in nora izkušnja, ki ti bo za vedno ostala v spomini! In to samo za 120 EUR!
KJE: Letališče Bovec, obkroženo z visokimi vrhovi Julijskih Alp, je pravi raj za doživetje skoka s padalom v tandemu. Za PREVOZ do Bovca je poskrbljeno in že vključeno v ceno!
KDAJ: Okvirni datum je v soboto 19.8., ki pa se zaradi varnosti lahko prestavi in prilagodi glede na vremenske razmere! Tako da vse prijavljene člane vljudno prosimo, da spremljajo naš facebook dogodek, kjer vas bomo obveščali o situaciji izvedbe projekta.
CENA: Za člane kluba KRŠ samo 120 EUR!!!
SKOK V TANDEMU vključuje:

-priprave na skok s padalom

-kombinezon, čelada, očala, rokavice

-skok s padalom z višine 3000-4000 metrov

-20 minutni panoramski let z letalom

-do 60 sekund prostega pada

-do 8 minut jadranja pod odprtim padalom

-podelitev diplome

-popust za prihodnje skoke s padalom

*Prav tako pa se dodatno lahko odločiš še za video posnetek + fotografije skoka po ceni 80 EUR ali videoposnetek iz roke po ceni 45 EUR (ostala možna doplačila so dostopna na naslednji povezavi: https://www.prostipad.si/skok-s-padalom.html )

OMEJITVE:
Posebnih zgornjih omejitev starosti ni. Važno je, da se počutite sposobni za skok. Kakorkoli, spodnja starostna meja je 8 let. Osebe mlajše od 18 let pa potrebujejo odobritev svojih zakonskih zastopnikov.
Zgornja meja glede teže je 115 kg. Limit je določen s strani proizvajalca padalske opreme! Zdravniško potrdilo ni potrebno.
Za vse tiste, ki ste v dvomih glede skoka pa ekipa Prostipad.si s ponosom sporoča, da se še noben potnik, ki je skočil z njihovo ekipo, ni poškodoval. V izogib poškodb pa je seveda potrebno slediti navodilom vašega tandem inštruktorja!

Več informacij o izvajalcu in poteku skoka s padalom: https://www.prostipad.si/

OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na mail: podlogar.peter@gmail.com

 

Čudoviti panoramski let z letalom, vznemirjenje ob pripravah na odskok, neverjetni občutki prostega pada, jadranje skozi oblake z odprtim padalom, vse to lahko doživite le v skoku s padalom v tandemu. Vabljeni!