INLINE LIGA SLIKE

KRŠ SURF KAMP Z UJUSANSO V ŠPANIJI

1. 6. 2016 Komentarji so izklopljeni za KRŠ ULTRA EUROPE 2016 Šport in prosti čas, Zasidrano

KRŠ ULTRA EUROPE 2016

Legendarni stadion Poljud v Splitu bo že četrto leto zapored prizorišče enega največjih evropskih elektronskih festivalov- Ultra Europe 2016!  Ustvarjalci razvpitega miamijskega UMF-ja so z navdušenjem priznali, da evropska izdaja Ultra Music Festivala presega vse ostale izven ameriške izvedbe. V zadnjih treh letih je prizorišče dogajanja v treh dneh obiskalo 150.000 ljudi iz 130 držav iz celega Sveta, letos pa se pričakuje še večjo udeležbo.

Letošnja izdaja obljublja še večji in obširnejši izbor, tudi za najbolj zahtevne ljubitelje elektronske glasbe. Kmalu sledi objava prvih velikih imen, ki bodo zaznamovala Ultra Europe 2016.

Želite doživeti Ultra Europe na good old fashion festivalski način? Poizkusite s cenovno ugodno, vendar zabavno nastanitvijo na čudoviti lokaciji tik ob morju. Poleg festivala, se odvija še Ultra Europe Campsite Beachville, ki ga odlikuje še ena zelo posebna karakteristika. Znotraj se nahaja Party Arena z bogatim programom, kjer se boste lahko družili z Ultranauti iz celega sveta in bo poskrbljeno, da se boste dobro ogreli za Ultra Europe Festival.

Party Arena odpira svoja vrata v sredo 13.07.2015 bodite prepričani, da boste imeli odlično priložnost za dobro zabavo in kopanje na dih jemajočih plažah v teh vročih, sončnih dneh. V kampu je poskrbljeno tudi za prehrano.

Ultra Europe Campsite Beachville se ne nahaja v bližini prizorišča festivala (od glavnega prizorišča je oddaljen približno 25 km), ampak to ni razlog za skrb, saj bodo organizirani redni avtobusni transferji do prizorišča in nazaj tako podnevi kot ponoči.

Večina udeležencev Festivala Ultra Europe se nahaja v kampu!

CENA za člane kluba: 4x nočitev v lastnem šotoru + 1x Ultra vstopnica= 180 eur

CENA VKLJUČUJE:

– osnovno nezgodno zavarovanje,

– nočitve po izbiri v lastnem šotoru,

– 3 dnevno vstopnico za festival (General Admission

Ticket)

CENA NE VKLJUČUJE:

– turistična taksa 1€/osebo/dan,

– prijavnina 10€/osebo

MOŽNA DOPLAČILA (ob rezervaciji):

– zavarovanje rizika odpovedi (7-13 €),

– dod. zdravstveno zavarovanje (7,64€),

– Festival Shuttle Beachville Bus (25 – 35 €),

– Boat party (29 €),

– Najem šotora za dve osebi 30 €,

– avtobusni prevoz Lj – Split – Lj (40€)

Več informacij o dogodku in ponudbi na sledeči povezavi: http://www.collegium.si/poletne-pocitnice/ultra-europe-2016/

 

Prijave na mail: podlogar.peter@gmail.com