KRŠ SURF KAMP Z UJUSANSO V ŠPANIJI

BREZPLAČNO RAZVAJANJE V KAMRI

28. 6. 2016 Komentarji so izklopljeni za MLADINSKA IZMENJAVA NA MADŽARSKEM Kultura sociala in izobraževanje, Zasidrano

MLADINSKA IZMENJAVA NA MADŽARSKEM

Pridruži se mladinski izmenjavi na projektu Migratology (tema migracije), ki se bo odvijala na Madžarskem v mestu Gardony med 21. in 27. avgustom. Starost udeležencev je med 17 in 25 letom.

Na izmenjavi bodo sodelovali mladi iz različnih držav (Turčija, Estonija, Italija, Nemčija in Madžarska) z različnim kulturnim ozadjem. Cilj mladinske izmenjave je ozavestiti mlade o migracijah in problematiki beguncev. Pridobili  boste nova znanja, kako se s problemom lahko spoprimemo na pozitiven način in kako se borimo proti izključenosti. Cilj ni samo razprava o temi, ampak aktivno sodelovanje v projektu. S projektom želijo udeležence opogumiti pri pomoči beguncem v domačem okolju. Na izmenjavi bomo tudi v neposrednem stiku z begunci, tako bomo lahko med seboj sodelovali in se učili drug od drugega. Imeli bomo možnost spoznati njihov vidik, življenjske situacije in način razmišljanja.

Vsi stroški projekta so pokriti, na Madžarsko potujemo z vlakom. Pridruži se, zabavno bo!

Za prijavo in informacije pokliči na 041 920 002 (Ana, vodja projekta), 040 823 003 (Jasmina) ali piši na mailanndobnikar@hotmail.com.

Prijave zbirajo do 10. julija.