POTOPISNO PREDAVANJE: BALI

ESCAPE ROOM

19. 10. 2015 Komentarji so izklopljeni za NAJCENEJŠE KARTE ZA KONCERT JELENE ROZGE, MAMBO KINGSOV IN DJ NEY-A Šport in prosti čas, Zasidrano

NAJCENEJŠE KARTE ZA KONCERT JELENE ROZGE, MAMBO KINGSOV IN DJ NEY-A

Ekstaza zabave pripravlja odličen glasbeni in zabavni program v soboto, 31. oktobra na “najgrozljivejšo noč” v letu.

KRŠ je za svoje člane pripravil vstopnice po nori ceni 13€, dobite pa jih lahko na uradnih urah vsak petek med 18:00-20:00 in nedeljo med 15:00-17:00.

 

Vstopnice so na voljo članom z aktivno članarino. Če še niste podaljšali članstva ali če naš član še niste, s seboj prinesite potrdilo o šolanju.

Nastopili bodo:

JELENA ROZGA:

Hrvaška pevka, vsem znana kot bivša vokalistka skupine Magazin. Na koncertih publiko zmeraj znova ogreje s hiti Tsunami, Okus Mentola, Cirkus, Dalmatinka, Bižuterija, za katerega je Rozga osvojila zlato ploščo, Razmažena, Daj šta daš… ne manjkajo pa tudi pesmi, ki jih je pela s skupino Magazin.
Moške pa bo zagotovo ogrelo tudi dejstvo, da je punca znana kot kraljica mini kril!

MAMBO KINGS:

Neustavljivi slovenski žurerji, ki na vsakem njihovem koncertu s preigravanjem tako avtorskih pesmi, kot tudi priredb največjih uspešnic, poskrbijo za odlično vzdušje in nepozabno zabavo! Slovenska skupina, ki podira rekorde obiskanosti širom Slovenije.

DJ NEY:

DJ NEY je predan glasbi že od otroštva in zagotovo je ravno ta predanost razlog za to, da ga je trenutno moč opaziti na vseh večjih zabavnih dogodkih po Sloveniji in tudi tujini. Diskoteke, večje prireditve in festivali so mu zlezli pod kožo in tako s svojim glasbenim izborom in neverjetno energijo razveseljuje svojo zvesto publiko.

LOKACIJA in DATUM

Pod velikim šotorom – Letališče LESCE/ 31. OKTOBER 2015 od 20. ure dalje

POWERED BY:

Euterpe – Ekstaza zabave