BREZPLAČNI CPP TEČAJ ZA NAŠE ČLANE!

KNOCKOUT SKI OPENING

6. 11. 2018 Komentarji so izklopljeni za NOVO LETO V BEOGRADU Šport in prosti čas, Zasidrano

NOVO LETO V BEOGRADU

Glasen, pustolovski, ponosen in drzen, tako so Beograd opisali pri Lonely Planetu, kjer so ga uvrstili med top 10 mest z najboljšim nočnim življenjem na svetu. Skupaj z nami se prepusti utripu mesta, ki poteši apetit tudi najbolj izbirčnim. Srbska mentaliteta, vrhunske zabave na splavih in mnogih diskotekah poskrbijo, da bo novo leto po vašem okusu.

CENA ZA KRŠ ČLANE: 90EUR

 

CENA VKLJUČUJE – 3 x nočitev – Prevoz Ljubljana – Beograd – Ljubljana – Turistični ogled Beograda z avtobusom – Vodeni ogled Kalemegdana z lokalnim vodičem – Popust na zapestnico (ob izbiri paketa programa na destinaciji) v vrednosti 20 eur – Spremljevalna ekipa na destinaciji (vodiči, animacija, medicinska ekipa, varnostna ekipa iz Slovenije za support na destinaciji) – Prijavnina in vsi administrativni stroški

DOPLAČILO NA DESTINACIJI – Nočni program in vstopnine na zabave (od 12 eur/večer) – Izlet z ladjico (12 eur) – Vstopnina v Hišo Cvetja (2 eur)

29. 12. 2018 – IZ SLOVENIJE V BEOGRAD

Odhod party vlaka iz Ljubljane v poznih večernih urah

30. 12. 2018 – IZ SLOVENIJE V BEOGRAD – WELCOME PARTY NA SPLAVU

Odhod z avtobusom iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Možni odhodni mesti sta Ljubljana in Novo Mesto (počivališče Starine). Do Srbske prestolnice se bomo peljali po cesti bratstva in enotnosti. Prihod v »Београд« in namestitev v hotelu. Za uvod si bomo privoščili avtobusni ogled najbolj hude novoletne party destinacije. Videli bomo Beograjsko areno, Sava center, Shopping center Ušće ter nadaljevali pot do Dedinj in hiše cvetja, kjer si bomo ogledali grob najbolj znanega Jugoslovana vseh časov – Josipa Broza Tita. Za vse športne fanatike pa se bomo popeljali mimo stadionov Partizana in Crvene Zvezde. Sledi pot do namestitve. V večernih urah sledijo priprave na pravo zabavo na enem izmed Beograjskih splavov! Samo Greš!

31.12.2018 – KALEMEGDAN in SILVESTROVO V BEOGRADU

V popoldanskih urah se bomo odpravili na peš ogled mesta z lokalnim vodnikom, ki ga bomozaključili na slovitem Kalemegdanu. Sledi povratek v hotel in priprave na najdaljšo noč v letu– silvestrovanje v famoznem “Domu Omladine” v samem centru mesta. Le kdo bo prvi ujel silvestrski poljub?

1.1.2019 – IZLET Z LADJICO IN SRBSKI VEČER

Dopoldan nas čaka vožnja z ladjico po Savi in Donavi. Umirjen začetek ogleda se po navadi hitro spremeni v pravo »party ladjico«! Prost preostanek popoldneva in priprave na večerno dogajanje Beogradu. Čakala nas bo prava srbska večerja z vsemi dobrotami z žara, nazdravili pa bomo s pravo srbsko rakijo. Da pa bo večer dosegel svoj vrhunec bodo poskrbeli trubači.

2.1.2019 IZ BEOGRADA PROTI SLOVENIJI

Po naporni in neprespani noči se bomo po odjavi iz hotela odpravili še v kakšno izmed dišečih pekarn, kjer bomo lahko zapravili še zadnje dinarje. Nato sledi vkrcanje na avtobus oz. vlak in pot proti domu. Na odhodno mesto bomo prispeli v poznih večernih urah.

DODATNA PONUDBA

Nočni transfer 10€/osebo: Omogoča in zagotavlja ti hiter in predvsem varen prevoz od hotela do organiziranega večernega dogodka in nazaj. Vsem ga toplo priporočamo, saj je znano, da v tujih prestolnicah taksisti z veseljem odirajo zmedene in »utrujene« tujce. Cena vseh transferjev je enaka ali pa celo manjša prevozu kamorkoli v samo eno smer. Točna navodila v povezavi s transferji pa boste prejeli na poti proti Beogradu s strani naših spremljevalcev.

Avtobusni prevoz: Potovanje z avtobusom je namenjeno in priporočeno vsem, ki bi radi pot do Beograda preživeli udobno in brez pretiranega hrupa, energijo za zabavo pa bi želeli prihraniti za samo destinacijo. • Novo Mesto- Beograd – Novo Mesto: 40€ • Maribor – Beograd- Maribor: 44€ • Ljubljana- Beograd- Ljubljana: 44€

Party vlak: Odlična, zelo priporočeljuva in tudi najcenejša izbira za vse večne žurerje, ki začnejo že na odhodu in bi radi izkusili nepozabno doživetje, ko 500 ljudi na vlaku žura vse do prihoda v Beograd. Spanje odpade..:) Smo edini ponudnik tovrstne storitve, ki je zagotovo ne boste pozabili. • Ljubljana- Beograd- Ljubljana: 34€

Zavarovanje rizika odpovedi (ZRO): Ob prijavi lahko sklenete zavarovanje rizika odpovedi za vaše potovanje. Zavarovanje velja v primeru odpovedi potovanja zaradi nepredvidljivih dogodkov kot so bolezen, smrt v družini, sodni poziv in drugi. V primeru odpovedi zaradi navedenih dogodkov vam zavarovalnica ob predložitvi ustreznih dokazil povrne stroške odpovedi. • 7% od vrednosti aranžmaja. N

Zakaj z VLAKOM v BEOGRAD?

Ker se samo na vlaku lahko sprehajaš, obiskuješ kupeje in že prvo noč spoznaš nove kolege in kolegice. Ker z vlakom se ti novoletno rajanje podaljša za celo noč in ker bolj sproščenega in tebi prijaznega prevoza si ne moremo zamisliti. Ti je sedaj predstavljivo? 500 potnikov, 9 vagonov, 1 cilj – BEOGRAD!

DNEVNI IZLETI AVTOBUSNI OGLED MESTA:

Z avtobusom se bomo zapeljali skozi Novi Beograd mimo Beograjske arene, Sava Centra in Ušće shopping centra. Nato sledi vožnja do Dedinj in Hiše cvetja, zadnjega doma Josipa Broza Tita in muzeja, kjer so zbrane štafete mladosti in darila (zlate sablje, pištole, nakit, itd), ki jih je Tito prejel v času predsedovanja. Pot bomo nadaljevali po elitni beograjski četrti Dedinje, mimo stavbe Pink TV in vile estradnice Cece, do stadiona Crvene Zvezde, Marakana, kjer bomo naredili krajši postanek. Nato se bomo odpravili na Vračar in si ogledali največjo pravoslavno cerkev na balkanu – hram Sv. Sava, ki se ponosno dviga nad Beogradom. Pot bomo nadaljevali preko trga Slavija nazaj do hotela.

VODENI OGLED KALEMEGDANA:

Z lokalnim in izkušenim slovenskim vodnikom si bomo ogledali središče Beograda in spoznali najpomembnejše znamenitosti in legende mesta ob sotočju Donave in Save. Sprehodili se bomo mimo Trga republike, skupščine, mestne palače, skozi Knez Mihajlovo ulico proti Kalemegdanu. Tam nas bo pričakal lokalni vodnik s katerim si bomo ogledali to znamenito beograjsko trdnjavo ter ogled zaključili ob pogledu na Savo in Donavo z Novim Beogradom v ozadju.

LADJICA PO SAVI IN DONAVI:

Bi si radi balkansko prestolnico ogledali še iz najlepše perspektive? Z ladjico se bomo zapeljali po »naši« Savi, ki se ravno v Beogradu priključi »gosposki« Donavi. Pluli bomo ob bregovih Kalemegdana, mimo znanih splavov, pod raznimi mostovi in mimo rečnih otokov, med katerimi izstopa Ada Ciganlija. Lokalni vodnik nam bo postregel z zanimivimi anekdotami, ob pravi družbi pa lahko umirjen izlet hitro spremenimo tudi v party ladjico!

VEČERNE ZABAVE ŽURKA NA SPLAVU Z LIVE BENDOM: Tipični, kultni in čarobni Beograjski splav bomo spremenili v pravo džunglo. Splavi v Beogradu imajo svoj, prav poseben čar, so sinonim za tipično beograjsko zabavo, ki traja do zgodnjih jutranjih ur. Zabava, ki je preprosto ne smemo zamuditi. Za nepozabno vzdušje bodo poskrbeli animatorji in bend v živo, ki nam bo zaigral vse “domače” hite.

NOVOLETNI PARTY: Si pripravljen/a zablesteti, se sprehoditi po rdeči preprogi in se nasmejati pred objektivom fotografov? Najdaljšo noč v letu si bomo zapomnili po divji zabavi v najboljši družbi. Ne pozabi na fensi šmensi outfit, mi pa bomo poskrbeli za piko na i. Pripravljeni na žur do jutranjih ur.

SRBSKA VEČERJA Z BENDOM IN TRUBAČI: Beograjčani vedo, kaj pomeni žur brez konca! Večerja z »živo glasbo« bo vključevala tipične srbske dobrote, poskusili bomo domačo rakijo ter s »pevačem« zapeli kakšen znan »jugo komad«. Za vrhunec pa bodo poskrbeli trubači, ki nam bodo pokazali, da ne slovijo zaman po celem svetu kot najbolj talentirani nešolani glasbeniki. Idemo!

Če si ne želiš zamuditi te hude te hude zabave, se prijavi na info.klub.krs@gmail.com, kjer nam sporoči naslednje podatke:

Ime in priimek

Naslov

Datum rojstva

Št. osebnega dokumenta