NOVO LETO V BEOGRADU

OGLED FILMA COUNTING DAYS

7. 12. 2015 Komentarji so izklopljeni za NOVO: UGODNI TEČAJI BORILNIH VEŠČIN Šport in prosti čas, Zasidrano

NOVO: UGODNI TEČAJI BORILNIH VEŠČIN

Klub radovljiških študentov v sodelovanju z Društvom BTV (borilnih in terapevtskih veščin) YU-KI, predstavlja zelo zanimivo ponudbo različnih vadb z elementi borilnih veščin. Naši člani lahko treninge obiskujejo po najbolj ugodnih cenah, potekali pa bodo v Fitnes centru Top v Lescah in na Gimnaziji Jesenice.

Člani kluba lahko svoje karte (potrdila o vplačilu) kupijo oz. prevzamejo na uradnih urah KRŠ- Gorenjska cesta 25, 4240 Radovljica, vsak petek med 18:00 in 20:00 ter nedeljo med 15:00 in 17:00. Udeležba na treningu je mogoča samo z veljavno karto oz. potrdilom o vplačilu, ki jo mora vsak član prinesti s seboj na vadbo!

VRSTE VADB:

– Kempo Arnis

Kempo Arnis je mešanica Ryukyu Kempo Tomari-te karateja ter filipinske borilne veščine Modern Arnis. Osnovni program vsebuje kompleten sistem zahtev za dosego črnega pasu v obeh sistemih in je uradno priznan pri najvišjih instancah na svetu (DKI, IMAFP). Kempo Arnis je tako Ryukyu kempo in Modern Arnis v enem, hkrati pa vsebuje tudi vezne elemente, ki obe veščini poveže skupaj v enovito celoto in nenazadnje vse skupaj postavi v 21. stoletje, torej v moderno dobo. Razlika med Kempo Arnisom ter ostalimi borilnimi veščinami, je v njegovem namenu in osnovni filozofiji. Kempo Arnis namreč ni namenjen športni borbi in tekmovanju, ampak realni samoobrambi v vsaki situaciji, na vsakem mestu proti enemu ali več nasprotnikom . Za njegovo obvladovanje ni potrebna fizična moč in atletske sposobnosti, ampak spontanost in poznavanje človekovega telesa in psihologije. Zato se študija Kempo Arnisa lahko lotimo ob katerikoli starosti.

več info: http://www.kempoarnis.com/default.cfm?Kat=03&jezik=Sl

– Jujitsu:

Ju-jitsu (nekateri, zlasti v krogih policije in vojske veščino danes imenujejo kar samoobramba) je tradicionalna borilna veščina, ki prihaja z Daljnega vzhoda, katere bistvo temelji na tehnikah obramb pred najrazličnejšimi oblikami napadov.

več ifno: http://www.ju-jitsu-obala.si/

– Kickbox:

Kikboks je vrhunska zmes klasičnega boksa in nožnih tehnik, prevzetih iz različnih borilnih veščin (karate, taekwondo, kung fu).
Trening je raznolik, celostno oblikuje telo in vzdržuje visoko raven telesne pripravljenosti. Redna vadba pripomore tudi k učinkovitemu obvladovanju samoobrambe.

– Boot defence:

Samoobramba za ženske.

CENE:

1x tedensko (Jujitsu ali Kempo Arnis ali Kickbox ali boot defense)- 20 eur/mesec
2x tedensko (Jujitsu ali Kempo Arnis ali Kickbox)- 45 eur/mesec
3x tedensko (Jujitsu ali Kempo Arnis ali Kickbox)- 50 eur/mesec
4x tedensko (Jujitsu ali Kempo Arnis ali Kickbox)- 55 eur/mesec

Urnik:

Lesce (Fitnes center TOP):

Ponedeljek 

18:00 – 19:00 Jujitsu

19:00 – 20:00 Kempo Arnis

Sreda

18:00 – 19:00 Kickbox

19:00 – 20:00 Kempo Arnis

20:00 – 21:00 Boot Defense – samoobramba za ženske (tudi moški) z elementi borilnih veščin. NI doplačila,

če člani že obiskujejo katero koli drugo vadbo.

Jesenice (Gimnazija Jesenice):

Torek in četrtek

19:00 – 20:00 Kempo Arnis začetniki

20:00 – 21:00 Kempo Arnis nadaljevalni

Vabljeni na uradne ure po svojo mesečno karto 🙂