ODPRTO ŠTUDENTSKO PRVENSTVO V KARTINGU

PO NOVEM BOMO IZPITE LAHKO OPRAVLJALI LE PETKRAT

10. 1. 2017 Komentarji so izklopljeni za ODPRTJE PRIJAV ZA KRŠ INLINE LIGO 2017 Šport in prosti čas, Zasidrano

ODPRTJE PRIJAV ZA KRŠ INLINE LIGO 2017

SPOŠTOVANI LJUBITELJI INLINE HOKEJA!

 

Na podlagi zadovoljstva udeležencev ter partnerjev pri projektu Inline liga Radovljica 2016, tudi letos nameravamo izvesti ligaško tekmovanje v športnem parku Radovljica. V preteklem letu se je izkazalo, da smo tudi na deževne dni, odigrali vse tekme v dogovorjenih terminih. V letošnjem letu si bomo prizadevali tekmovanje na podlagi vaših pohval in predlogov izpeljati na še višji ravni. Tako z današnjim dnem odpiramo prijave za Inline ligo Radovljica 2017 in sicer za EKSTRA LIGO in 1. LIGO, saj bo glede na povpraševanje letošnja izvedba potekala v dveh ligah. Podatki o tekmovanju so navedeni v tem dopisu.

 

OSNOVNE INFORMACIJE TEKMOVANJA:

 

Tekmovanje se predvidoma začne 11.4.2016 in konča najkasneje 30.6. 2016 in bo potekalo v športnem parku Radovljica. Tekmovanje vodita  (Jaka Bassanese in Davor Anastasov) s podporno ekipo Kluba radovljiških študentov.

IGRALNI ČAS – 4 x 10 minut bruto (ura teče, izjema so le izključitve). Finalna tekma se igra 4 x 10  (med prekinitvami se ura ustavlja). Igra se po pravilih lige FIRS, torej na gole dimenzije 170 x 105 cm, vendar s prepovedanim položajem zaradi malo širšega in večjega igrišča. Igra na telo je prepovedana. Igra se 3 na 3 + vratar. Na tekmi sme nastopiti maksimalno 9 igralcev in dva vratarja ter minimalno 4 igralci in 1 vratar. Na voljo bo nastopanje v dveh različnih ligah. In sicer:

  • EKSTRA liga (neomejeno število registriranih igralcev*)
  • liga (maksimalno dva registrirana igralca)

*registrirani igralec: igralec, ki je registriran pri IIHF ali Severni Ameriki in je letnik 2002 ali starejši. Ženske igralke se v to kvoto ne štejejo.

Igralni dnevi: Četrtek 1. Liga, Petek EKSTRA liga, Sobota EKSTRA in 1. liga

Na voljo bo tudi takoimenovana »vratarska licenca«, kar bo omogočalo, da bodo lahko vratarji iz prve lige igrali na tekmah EKSTRA lige, za točno določeno ekipo.

Prestopi med ekipam znotraj lige ne bodo mogoči, enkrat na sezono predvidoma 29.4. pa bo odprt rok za prestope med 1. ligo in Ekstra ligo ter za novoregistrirane igralce.

Igralec za nastop v playoffu mora odigrati vsaj 3 tekme v rednem delu, kar pa ne velja za rezervnega vratarja.

 

 

 


 

TOČKOVANJE:

 

  • Zmaga po rednem delu 2 TOOČKI
  • Zmaga po kazenskih strelih oziroma podaljšku 2 TOČKI
  • Poraz po kazenskih strelih oziroma podaljšku 1 TOČKA

V primeru kazenskih strelov se izvajajo 3 na vsaki strani, v kolikor zmagovalca ni pa po en iz vsake ekipe.

 

 

TEKMOVALNI SISTEM

 

  1. REDNI DEL EKSTRA LIGA:

Maksimalno 8 ekip bo v rednem delu odigralo dvo krožni ligaški sistem (vsak z vsakim). V primeru prijave šestih (6) ekip se redni del odigra v tri krožnem ligaškem sistemu.

 

  1. REDNI DEL PRVA LIGA:

Ekipe bodo v rednem delu odigrale dvo krožni ligaški sistem (vsak z vsakim). Minimalno število prijavljenih ekip je šest (6). V primeru šestih prijavljenih ekip se odigra tri krožni sistem.

 

  1. KONČNICA EKSTRA LIGA:

Najboljše štiri (4) ekipe po rednem delu se uvrstijo v polfinale, kjer se po sistemu 1 : 4 in 2 : 3 igra na dve zmagi. Zmagovalca polfinala se pomerita v finalu, poraženca pa v tekmi za tretje mesto. Igra se ena tekma!

Ekipe uvrščene od 5. mesta navzdol po rednem delu zaključijo tekmovanje.

 

  1. KONČNICA PRVA LIGA:

Najboljših 8 ekip po rednem delu se uvrsti v končnico ter igrajo po sistemu 1 : 8, 2 : 7, 3 : 6 ter 5 : 4. V kolikor bo prijavljenih manj kot osem ekip se prvo (1.) in drugo (2.) uvrščena ekipa rednega dela neposredno uvrstita v polfinale, ekipe od 3. do 6. mesta pa se pomerijo v t.i,. repasažu (1 tekma) za polfinale po sistemu 3 : 6 in 4 : 5. Zmagovalca repasažanih tekem se uvrstita v polfinale, kjer se najboljše uvrščena ekipa po rednem delu pomeri z najslabše uvrščeno po rednem delu v enem polfinalnem paru, drugega pa tvorita druge in tretje najboljši uvrščeni moštvi rednega dela. V polfinalu se igra na dve zmagi. Zmagovalca napredujeta v finale poraženca pa se pomerita v tekmi za tretje mesto. Igra se ena tekma!

 

NAGRADNI SKLAD:

 

Za prva tri mesta v Ekstra ligi in Prvi ligi je predviden tudi nagradni sklad. Prvo uvrščena ekipa v Ekstra ligi prejme nagrado v višini 200 €, drugo uvrščena 150 €, tretje pa 100 €. V Prvi ligi je nagradni sklad enak. Nagrada je lahko prenosljiva v obliki popusta za prijavnino v naslednjem letu.

 

PRIJAVE:

 

Prijave se zbirajo od dneva izdaje razpisa vse do vključno 10. marca 2017 na elektronsko pošto jaka.bassanese@gmail.com.

 

PLAČILO PRIJAVNINE:

 

Stroški za sezono 2017 znašajo 550 €. Velja za obe ligi. Znesek mora biti v celoti poravnan po poslanem obrazcu najkasneje do sestanka vodij ekip oz na dan igranja prve tekme.

 


 

Prijavnino poravnate po prejetem računu na račun:

 

Klub radovljiških študentov

Gorenjska cesta 25

4240 Radovljica

TRR: SI56 0313 9100 0004 363

NAMEN: prijavnina inline liga (ime kluba)

KODA NAMENA: OTHR

 

 

 

Vse ostale informacije so na voljo preko elektronske pošte: jaka.bassanese@gmail.com