PRIPRAVE NA MATURO

OBISK HIŠE STRAHOV

21. 12. 2017 Komentarji so izklopljeni za PLAZOVNA DELAVNICA Šport in prosti čas, Zasidrano

PLAZOVNA DELAVNICA

Zima je letos sneg prinesla že kar zgodaj in naše gore že pridno kličejo vse zimske navdušence. Za konec leta KRŠ pripravlja nekaj za vse tiste, ki komaj čakate, da zavijete izven urejenih prog ter si privoščite kakšen zavoj na neobdelanem snegu.

Freeride in turno smučanje/deskanje seveda ponuja neizmerne užitke, a na prvem mestu moramo poskrbeti za varnost. Zato v sodelovanju zVertical Adventures Slovenia pripravljamo plazovno delavnico, kjer se bomo pod vodstvom izjemno izkušenega gorskega vodnika Roka Zalokarja učili praktično vse, kar moramo vedeti, ko se odpravljamo na vožnjo izven urejenih prog.

V delavnici se bomo dotaknili tematik od branja vremenske napovedi, primerni izbiri terena, tehnike preverjanja stabilnosti snežne oddeje, preobrazbe snežne oddeje, spoznavanje s plazovnim trojčkom, tehnike iskanja ponesrečencev in še veliko več.

Delavnica se z uvodnim predavanjem začne ob 9h v Čuk baru na Voglu, nato pa se prestavimo na smučišče, kjer se bomo v praksi spoznavali s tehnikami vse tja do 15-16h.

Cena za naše člane je samo 20€, udeležijo pa se je lahko tudi nečlani po ceni 50€. Za plazovno opremo bo poskrbljeno. Prijave zbiramo do zapolnitve mest (10) na podlogar.peter@gmail.com ali na fb: Peter Podlogar

Naj vas opomnimo, da našim članom ponujamo razne popuste in ugodnosti (http://www.krs-klub.si/o-klubu/ugodnosti/), med katerimi se skriva tudi smučarska karta za smučišče Vogel. Če želite pri nas vzeti tudi karto, to sporočite ob prijavi.

V klub radovljiških študentov se lahko včlanijo vsi študenti in dijaki iz upravne enote Radovljica (občine Bled, Bohinj, Radovljica, Gorje), in to BREZPLAČNO. Prijavite se lahko na uradnih urah ali pa kar prek spletnega obrazca na strani www.krs-klub.si. Vse kar potrebujete je veljavno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto.