NA KRŠ PO NAJCENEJŠE KARTE ZA SEVERINO

STRATEGIJA ZA MLADE OBČINE RADOVLJICA 2016 -2021

13. 5. 2015 Komentarji so izklopljeni za POTOPISNO PREDAVANJE : CUBA LIBRE (ANA SROVIN) Kultura sociala in izobraževanje, Zasidrano

POTOPISNO PREDAVANJE : CUBA LIBRE (ANA SROVIN)

Kubanski rum, salsa, dolge peščene plaže in kubanska cigara so verjetno prve stvari, ki nam pridejo na pamet ob misli na Kubo. Ena in edina na svetu že zaradi Castrovega socializma, Kuba dandanes glede kulture, načina življenja in naravnih lepot še vedno ostaja precej univerzalna tudi med “sestrami” Latinske Amerike. Dih jemajoča arhitektura, ples in glasba, barviti avtomobili in strast do življenja kubanskega naroda so prisotni na vsakem koraku. Za doživetje prave Kube velja zgolj eno pravilo za vsakega popotnika: “Razmišljaj po kubansko.” Preprosto nemogoče je, da bi se vrnil s popotovanja po Kubi brez želje in sanj o čimprejšnji vrnitvi.
Študentski klub radovljiških študentov vas vabi na skupno raziskovanje in odkrivanje tega čudovitega otočja, ki nam ga bo predstavila študentka prava in ljubiteljica potovanj Ana Srovin. Cuba je že vrsto let priljubljena destinacija popotnikov in bo brez dvoma tudi na vas pustila močan vtis; če še ne sanjate o potovanju tja, pa to zagotovo kmalu boste.
Poskrbeli bomo tudi za nekaj prigrizkov in pijačo;)
Vabljeni vsi!

KDAJ: 22.5.2015 OB 18.00

KJE: PROSTORI BMC