SPRING BREAK V POREČU!

ESCAPE ROOM- OBRAZ MAFIJE

5. 3. 2017 Komentarji so izklopljeni za POTOPISNO PREDAVANJE: TREKING PO HAVAJIH Z MINO PIRIH Kultura sociala in izobraževanje, Zasidrano

POTOPISNO PREDAVANJE: TREKING PO HAVAJIH Z MINO PIRIH

Vabimo te, da se nam priužiš na potopisnem predavanju z energično Mino Pirih, ki nas bo s seboj vzela na treking po Havajih! Svoje potovanje na kratko opiše takole:
 
“Mnogi obiščejo Havaje z željo, da bi se spočili med ležanjem na peščenih plažah ob zvokih ukulel, ki se mešajo s šumenjem oceana. A ti daljnji otoki ponujajo bistveno več, zlasti tistim, ki so se za doživetje lepot narave pripravljeni odpraviti peš po havajskih poteh.
 
Potovanje sem začela na otoku Mauiju, ki je znan zaradi pravljičnih koralnih grebenov, a pohodniku ponuja čudovite poti znotraj ogromnega kraterja vulkana Haleakala. Sledil je divji Kauai, kjer sem se podala na 18-kilometsko pot po znameniti obali Na Pali do idilične plaže Kalalau, kjer so si dom ustvarili novodobni hipiji. Iz divjine sem nato odšla v betonsko džunglo po imenu Honolulu na otoku Oahu, ki ga je zaznamoval napad na Pearl Harbor.”
 
Za še več zgodb, pa se nam pridruži 17.3.2017 ob 7h v prostorih KRŠ! 😊