INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE, MATEMATIKE IN NEMŠČINE

PLAZOVNA DELAVNICA

7. 12. 2017 Komentarji so izklopljeni za PRIPRAVE NA MATURO Kultura sociala in izobraževanje, Zasidrano

PRIPRAVE NA MATURO

Dragi naši dijaki, vas že kaj skrbi za maturo? Brez skrbi, časa je še dovolj, mi pa smo za vas pripravili možnost, da se v temu času temeljito pripravite na preizkus, ki vas čaka.

V sodelovanju z Rutina, izobraževalni center Bled smo pripravili sklop skupinskih priprav na maturo iz angleščine ter matematike, ki bodo potekale vsak torek (ang) in četrtek (mat), pričnejo pa se z 9. januarjem (ang) in 11. januarjem (mat).

Redna cena je 350€, za naše člane pa cena znaša samo 250€ ! Prijave se zbirajo do 20. decembra, zato se le hitro prijavi. Prijaviš se na tej spletni stani: http://www.rutina.si/prijavnica/ (do 20. decembra!!), prijavnino pa poravnaš pri nas na uradnih urah (vsak petek od 16.00-18.30 in nedeljood 15.00-17.30) do začetka tečaja.

Prav tako pa za vse naše člane ponujamo tudi ugodne cene individualnih inštrukcij, ki jih lahko preveriš tukaj: http://www.krs-klub.si/o-klubu/ugodnosti/

Še nisi član? Neveš kako se včlaniti? Koliko te stane včlanitev?

Brez skrbi! Včanijo se lahko vsi študentje in dijaki, ki imajo veljavno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto in imajo stalno ali začasno prebivališče na območju upravne enote Radovljica (občine Bled, Bohinj, Gorje, Radovljica). Včlaniš se lahko tako, da nas s potrdilom o vpisu obiščeš na uradnih urah, lahko pa to storiš kar prek naše spletne strani:http://www.krs-klub.si/vclani-se/ .In kar je najboljše je, da je včlanitev popolnoma brezplačna!

Torej, obišči nas in razturaj maturo! Se vidimo 😉