IMPRO V RADOL’C 20.3.2015

KRŠ TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA

11. 3. 2015 Komentarji so izklopljeni za STAND UP V RADOL’C 27.3.2015 Kultura sociala in izobraževanje, Zasidrano

STAND UP V RADOL’C 27.3.2015

Pozdravljeni radovljiški ljubitelji komedije. 27. marca v Radovljici naše impro nastope dopolnjujemo še z mesečnimi stand up nastopi v baru Šmeks. Vsak mesec vas bodo nasmejali odlični komiki, vsak večer pa bo gostil domačin Nejc Šmit.

STAND UP RADOL'CA

27.3.2015

BAR ŠMEKS RADOVLJICE

CENA 2€

Najprej nas bo ogrel blejčan:

Mark Džamastagič

Nato pa za vas nastopata:

Rok Bohinc:
Za Roka Bohinca mnogoteri pravijo, da je Australopithecus africanis. Kar seveda ne drži. Kako le bi, če pa še nikoli ni bil ne v Avstraliji in ne v Afriki, še manj pa bi zanj lahko rekli, da je p(l)itek. Ljudje s tovrstnimi izjavami, bi morali samo pogledati njegovo medenico in že bi vedeli, da ne z višino in ne z ožino ne dosega standardov. Poleg tega je bilo zanj že večkrat rečeno, da živi iz dneva v dan, kar je odvečna redondantnost, saj vsi živimo iz dneva v dan, le da nekateri začnejo, drugi pa končajo prej. Nasploh je Rok nerazumljen.

in

Aleš Novak: Aleš je stand up komik, ki ustvarja svojo komedijo … eh, koga zafrkavam, sam pišem ta opis, tretja oseba ednine ni potrebna. Sem komik, ki nastopam po Sloveniji že nekaj let. Govorim o zelo nepomembnih stvareh. Edino kako rešiti Slovenijo iz recesije … no, ta pa drži vodo.

Vstopnina: pičla 2€ za člane Kluba radovljiških študentov in 4€ za ostale

(hitro se včlanit v KRŠ na http://www.krs-klub.si/vclani-se/)

Dogodek je v organizaciji Kud Kiks, KRŠ – Klub radovljiških študentov in Bar Šmeks

————————–————————–————————–——-
*STAND UP je oblika komedije, kjer se širšemu občinstvu predstavijo posamezni komiki, s svojim vnaprej pripravljenim tekstom (”stendap biti”). V tekstu je predstavljen humoren način pogleda na svet, banalne situacije s katerimi se posamezniki srečujemo iz dneva v dan, oponašanje slavnih osebnosti…