POTOPISNO PREDAVANJE GRUZIJA IN ARMENIJA

FREERIDE BUS

8. 1. 2018 Komentarji so izklopljeni za TEČAJ CPP Kultura sociala in izobraževanje, Zasidrano

TEČAJ CPP

KRŠ za naše člane v sodelovanju z Avtošola GS prireja tečaj CPP za kategorijo B, ki ga kandidati morajo obiskovati, preden se lahko prijavijo na teste iz CPP. Predavanja bodo razdeljena na 6 dni po 3 ure, in sicer bodo potekala od četrtka do sobote (18.-20.) in od ponedeljka do srede (22.-24.) v popoldanskih urah (17.00-20.00) *v torek, 23.1. bo predavanje izjemoma od 16h-19h. Potekala bodo v sejni sobi na Gorenjski cesti 25 v Radovljici.

Za naše člane so predavanja brezplačna, prijavite pa se na email: rakovecnik@gmail.com ali prek fb: Nik Rakovec . Prijava je veljavna šele, ko plačate prijavnino na naših uradnih urah, zato to storite čimprej, da si zagotovite svoje mesto!

V klub radovljiških študentov se lahko včlanijo vsi študenti in dijaki iz upravne enote Radovljica (občine Bled, Bohinj, Radovljica, Gorje), in to BREZPLAČNO. Prijavite se lahko na uradnih urah ali pa kar prek spletnega obrazca na strani www.krs-klub.si. Vse kar potrebujete je veljavno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto.