S KRŠ-JEM NA KONCERT SELAH SUE

DOBRODELNA AKCIJA ČISTO VESELJE

23. 3. 2016 Komentarji so izklopljeni za TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA Šport in prosti čas, Zasidrano

TEČAJ ZA VODITELJA ČOLNA

Kljub temu, da ne živimo ob morju, marsikomu izmed vas želja po upravljanju s čolnom ni tuja. Ker se poletje hitro približuje bomo s Klubom radovljiških študentov organizirali tečaj za voditelja čolna, ki vam pomaga do Izpita za voditelja čolna po programu in zahtevah Uprave Republike Slovenije za pomorstvo. Cilj tečaja je pripraviti tečajnike šole Navtični tečaji na zagovor pred izpitno komisijo za pridobitev mednarodnega izpita za voditelja čolna do dolžine 24m.

Tečaj obsega 6 ur predavanj in praktičnih vaj (vozli, navigacija) v dveh srečanjih 22.4. in 24.4.2016 ob predhodno dogovorjenem času (predvideno od 17:00 do 20:00).
Šola Navtični tečaji je največja v Sloveniji, z izkušeno ekipo predavateljev in edina, ki ponuja garancijo za znanje (v kolikor izpita ne opravite, vam vrnejo kupnino tečaja!). Organizirajo pa tudi prijavo k izpitu, tako da imate še eno skrb manj!

CENA ZA NAŠE ČLANE: 65 eur osebo
*Cena ne vključuje takse za izpit, ki znaša 46,14 EUR.

Zgoraj navedene cene vključujejo: izvedbo celotnega tečaja, priročnik za učenje, dve navtični karti ter vse pripomočke, ki jih boste potrebovali (Šestilo, trikotniki, vrvi.).

Več informacij o samem tečaju na sledeči povezavi: http://www.navticni-tecaji.si/tecaj-za-voditelja-colna
Prijave na mail: podlogar.peter@gmail.com