Včlani se

Pozdravljeni bodoči člani!

  1. Izpolni obrazec s svojimi podatki
  2. Posreduj nam originalno potrdilo o vpisu (po pošti, na uradnih urah)
  3. Dobrodošel pri KRŠ

 

Prenesite pristopno izjavo na svoj računalnik, jo izpolnite in natisnite.

Izpolnjeno in podpisano izjavo nam skupaj z veljavnim potrdilom o vpisu lahko odložite v našem poštnem nabiralniku, prinesete na uradne ure ali pa nam vse skupaj pošljete kar po pošti.

Tako ste uspešno včlanjeni v naš študentski klub, člansko kartico boste tekom meseca prejeli na dom, vse ugodnosti pa lahko začnete koristiti že takoj .

Dobrodošli pri KRŠ!

 

 

Veseli nas, da ste nas obiskali na naši novi spletni strani! Vsak dan se trudimo, da Vam ponujamo raznolike projekte, vse aktualne informacije potrebne za študente, ter zabavo. Vse to pa vam sedaj omogočamo v novi, lepši podobi. Na naši strani najdete vse novice o aktualnih in prihajajočih projektih, novice iz študentskega sveta, foto utrinke in reportaže iz preteklih dogodkov, ter različne ugodnosti, ki jih lahko koristijo naši člani! Poleg tega, da nas najdete na spletu, imamo za vas tudi uradne ure, ki potekajo  v petek med 16:30 in 19:00 ter v nedeljo med 15:30 in 18:00 v prostorih kluba. Vsi člani vabljeni, da se udeležite različnih dogodkov, ki jih pripravljamo za vas. Tiski, ki pa bi želeli postati naši člani, pa se oglasite s potrdilom o vpisu. Vedno smo odprti za vaše pripombe, kritike, ter predloge, saj se trudimo za konstanten napredek. Upamo, da boste z veseljem kdaj odklikali na našo spletno stran in Facebook stran, ter se udeleževali naših projektov, hkrati pa vam želimo veliko uspeha v študiju !

 

Preverite še ugodnosti, ki vam jih nudi članstvo v KRŠ

 

Predsednica Klub radovljiških študentov Aleksandra Noč

OSEBNI PODATKI

Ime
Priimek
Naslov stalnega prebivališča
Pošta in občina
Datum in kraj rojstva
Email naslov

ŠOLANJE

Status
ŠtudentDijak
Fakulteta/srednja šola
Letnik
Želiš prejemati novice po e-mailu?
DaNe
Že imaš KRŠ člansko izkaznico?
DaNe

Priloži potrdilo o vpisu

Potrjujem, da so zgoraj navedeni podatki točni, da imam veljaven status dijaka oz. študenta ter začasno ali stalno prebivališče v UE Radovljica. Pooblaščam Klub radovljiških študentov, Gorenjska cesta 25, 4240 Radovljica, da za potrebe vodenja evidence članstva ter informiranja članov o novostih do pisnega preklica hrani zgoraj navedene osebne podatke.