3 ideje za doma narejena božična darila

KRŠ LEDNO PLEZANJE

4. 2. 2019 Komentarji so izklopljeni za FOTO NATEČAJ ZA KRŠ KOLEDAR Šport in prosti čas, Zasidrano

FOTO NATEČAJ ZA KRŠ KOLEDAR

Krš vabi vse amaterske fotografe, profi fotografe, zagrete iphone fotografe in vse ostale, ki vas veseli fotografija, da sodelujete v našem fotografskem natečaju. Sodelujejo lahko študentje in dijaki, ki so včlanjeni v KRŠ. Vsak mesec bomo izbrali zmagovalca, ki bo za svojo fotografijo prejel največ všečkov in ga presenetili z lepo nagrado. Na koncu leta bomo izmed vseh zmagovalnih fotografij natisnili koledarje za leto 2020.

Slike za foto natečaj in svoje ime ter priimek nam pošlji v visoki resoluciji na info.klub.krs@gmail.com do zadnjega dne v mesecu in objavili jo bomo v galerijo na facebooku, kjer bojo KRŠ sledilci lahko glasovali za naj fotografijo meseca.

Tema slike je lahko poljubna, seveda pa si pridržujemo pravico, da odstranimo vse fotografije, ki se nam zdijo neprimerne ali žaljive.

Vsak mesec bomo sliko z največ všečki nagradili z dvema kartama iz naše ponudbe ugodnosti po lastnem izboru. Na koncu leta se boste vsi sodelujoči potegovali za glavno nagrado: Go Pro Hero 7!

  • Z sodelovanjem v nagradnem natečaju, se strinjaš z objavo slike na KRŠ Facebook profilu in spletni strani ter v KRŠ koledarju za leto 2020.